De Hous zal Krajicek niet coachen

De Hous zal Krajicek niet coachen

De Hous zal Krajicek niet coachen

Print
Onze landgenoot Marc De Hous zal de Nederlandse tennisspeelster Michaëlla Krajicek niet trainen. Hij ziet een verhuis naar het buitenland niet zitten want hij wil zijn familie niet missen.

De beslissing van De Hous komt toch als een verrassing. Eerder op de week reisde hij nog speciaal naar Nieuw-Zeeland af om met Krajicek te onderhandelen.

"De besprekingen zaten in een laatste fase, maar Michaëlla liet weten dat ze voor de Verenigde Staten als uitvalsbasis kiest. Ze zal slechts acht weken in Europa verblijven", aldus De Hous. "Tijdens onze proefperiode trainden we nog in Wilrijk, in het opleidingscentrum van de Vlaamse tennisvereniging.

De Hous was in het verleden coach van onder anderen Kim Clijsters, Xavier Malisse en Kirsten Flipkens. Naar verluidt gaat hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Nummer 30

Michaëlla is de zus van oud-tennisser Richard Krajicek. Op het toernooi van Wimbledon van 2007 schopte ze het tot in de kwartfinales en was ze even dertigste van de wereld. Na tegenvallende resultaten en een polsblessure zakte ze weg naar plaats 201.

Meer sportnieuws