"Kinderen vertonen steeds vaker delgedrag"

Kinderen vertonen steeds vaker delgedrag

Mama

"Kinderen vertonen steeds vaker delgedrag"

Print
Britse kinderen worden alsmaar sneller volwassen. Op hun zevende draagt menigeen al een kort rokje, topje, hoge hakken en lipstick. Zelfs de speeltuin lijkt te zijn omgebouwd tot een rappersclip waarin meisjes wel erg intiem dansen met hun mannelijke leeftijdsgenoten.

Volgens de Britse opvoeddeskundige Liz Fraser (36) loopt de situatie danig uit de hand. Ze roept alle moeders op hun verantwoordelijkheid op te nemen. "Kinderen vertonen steeds vaker delgedrag. Het zijn vaak de moeders die schuldig zijn aan de vroege seksualiteit van hun kinderen. Ze laten hun dochters veel te snel met make-up en sexy kledij in aanraking komen. Laat een kind een kind zijn, en tut het niet voortdurend op", roept de wanhopige Fraser uit.

In Britse speeltuinen is het niet ongewoon dat zevenjarigen met een kort rokje, spannend topje, verschillende lagen make-up en hoge hakken komen aandraven. Ze zijn zich bovendien erg bewust van hun lichaam en seksualiteit, en laten geen enkele kans onbenut om intiem te dansen met de mannelijke bezoekers.

NIET TE MISSEN