Pero Vucica volgt Don Beck op bij Bree

Pero Vucica volgt Don Beck op bij Bree

Pero Vucica volgt Don Beck op bij Bree

Print
Don Beck wordt bij Bree als coach opgevolgd door zijn assistent Pero Vucica. De Kroaat levert al anderhalf jaar goed werk bij de Limburgers. Dit seizoen is hij er ook jeugdcoördinator. Als hij de komende weken iets verandert, zal hij het in die kweekvijver zoeken. “Ik wil een paar jeugdspelers meer kansen geven.”

De Kroaat zal het team dus trainen én coachen. “Verwacht geen grote veranderingen. De ploeg doet het goed en de teamspirit is oké. Alleen hadden we de voorbije wedstrijden met blessures en een schorsing af te rekenen. Ik wil daarom een paar jeugdspelers een kans geven. Niet om op de bank te zitten, maar om hard te werken en wedstrijden te spelen. Dat is trouwens de enige mogelijke oplossing. We hebben anders onvoldoende spelers om te trainen. Sinds het begin van het seizoen werk ik bij de jeugd en ik ken ze dus allemaal. Ik denk er aan om een zestal van hen een kans te geven. Ze moeten die maar grijpen. Wie hard werkt, blijft en speelt. Wie dat niet doet, gaat terug naar af.”

Vucica denkt nog niet aan de lange termijn. “Beck heeft woensdagavond de voorzitter pas ingelicht. We hebben nog niet veel kans gehad om te praten. Ik weet alleen dat de eerste ploeg maandag weer traint en de zondag daarna thuis speelt tegen Charleroi. Ik heb nog maar een paar spelers gezien of gehoord. We hebben afgesproken om ons te blijven inzetten voor Bree.”

MEEST RECENT