1 / 2

Kamp Noord rock rally 2009

Ook dit jaar neemt Brecht deel aan de intergemeentelijke muziekwedstrijd Kamp Noord. Op de DJ-contest in november kaapte Mister White uit Brecht nog de publieksprijs weg. In 2009 is het weer tijd voor een rock rally waarop bands zichzelf kunnen bewijzen.

ncordemans

Beste Brechtse band

Op zaterdag 18 april gaan we op zoek naar de beste Brechtse band. Een deskundige jury kiest de beste muzikanten uit en ook het publiek mag zijn favoriet aanduiden. De winnaar krijgt mooie prijzen en mag samen met de winnaar van de publieksprijs naar de halve finales van de grote Kamp Noord wedstrijd. Daar nemen zij het op tegen de winnaars uit de andere deelnemende gemeenten. De halve finalisten maken dan kans om door te stoten tot de grote finale in Essen op 11 september. Daar zijn nog meer prijzen te winnen, zoals studiotijd en optredens op enkele festivals en evenementen.

Alle bands uit Brecht kunnen zich nog tot 11 februari inschrijven bij de gemeentelijke jeugddienst.

Meer info: www.jeugdwerkingbrecht.be

Auteur: Jef Verhoeven

Dit artikel werd geschreven door een burger en kadert in het project 'Burgerjournalistiek'. Wil je ook graag artikeltjes schrijven? Lees dan het artikel over dit project.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio