Wordt Glenn Verbauwhede nummer 1 van Club Brugge?

Maakt Glenn Verbauwhede straks zijn rentree langs de grote poort en wordt hij de nieuwe nummer één van Club? Het is best mogelijk nu Rubin Kazan zijn pijlen op huidig Clubdoelman Stijn Stijnen richt.

kscherpenberg

De bij KV Kortrijk op non-actief gezette 23-jarige doelman blijft er rustig bij. ”Tot nader orde mag ik van Kortrijk aan geen enkele groepstraining deelnemen. Onder leiding van kinesist Lieven Maesschalck doe ik er momenteel op mijn eentje alles aan om na de winterstop mentaal en fysiek klaar te staan. Waar mijn toekomst ligt? (diepe zucht) Voorlopig weet ik het echt niet!

Fiat Kortrijk

Waarschijnlijk zet ik vanaf 3 januari mijn advocaat aan het werk. Of ik straks aan spelen toekom, hangt immers van een aantal factoren af. In de eerste plaats moeten zowel Kortrijk als Club Brugge hun fiat geven vooraleer ik met mogelijke kandidaten rond de tafel kan. Er was interesse uit Eindhoven, maar ik heb echt geen zin om 70% van mijn loon in te leveren. Momenteel is er nog andere buitenlandse interesse, dat wel. Of het eventuele vertrek van Stijn Stijnen in Brugge nieuwe mogelijkheden schept? Dat kan een nieuwe optie worden.

2010

Ik lig bij Club nog tot 2010 onder contract. Als men mij terug roept, dan kom ik heel graag. Ik woon trouwens in Brugge en ben bij de Clubsupporters nog altijd geliefd. Allemaal fantastisch maar voorlopig blijft het bij dromen. Laat ons eerst afwachten wat er met Stijnen gebeurt. Als hij vertrekt, dan hoop ik dat Club aan Glenn Verbauwhede denkt.”

Meer voetbalnieuws