Henkens toch niet naar STVV

Print

Henkens toch niet naar STVV

Het leek allemaal in kannen en kruiken de voorbije dagen, maar de transfer van middenvelder Robin Henkens van Genk naar STVV gaat niet door. Gisteren kwam men tijdens de verdere onderhandelingen niet tot een akkoord.

Eerder werd gemeld dat middenvelder Robin Henkens tot het einde van het seizoen door Genk verhuurd zou worden tot het einde van het seizoen.

“Er was dan wel een optie tot aankoop”, zegt Henkens. “Ik hoor van mijn manager dat Genk en Sint-Truiden geen akkoord bereikten. Er zou ten tijde van Willy Reynders een bedrag afgesproken zijn, nu hij er niet meer is zou dat volgens STVV plots hoger liggen. Ik ben teleurgesteld. Omdat ik mijn zinnen al op STVV gezet had. Nu ja, hopelijk komt er iets anders uit de bus. Is dat niet zo, dan blijf ik me voor tweehonderd procent inzetten voor KRC.”

Guy Mangelschots van STVV: “De transfer gaat inderdaad niet door. Met Genk kwamen we niet tot een akkoord, maar ook met de speler zelf, althans met zijn manager, geraakten we uiteindelijk niet tot een overeenkomst. Van een definitief afspringen wil ik voorlopig niet spreken, men weet nooit. Toch schat ik de kans klein dat Henkens alsnog naar STVV zal verhuizen.”

GuS

MEER VOETBALNIEUWS