Milk Inc. komt deze zomer naar abdij

Hemiksem - Het statige San Marco Village veranderde zaterdag voor één keer in een danstempel. De organisatoren van Casa Blanca gaven er een onvervalst nineties-feestje. De eerste wintereditie van het populaire gratis zomerfestival wist meer dan 4.000 feestbeesten te bekoren.

Voor deze danslustigen hadden de Casa Blanca-mannen en -vrouwen al één naam voor de zomereditie 2009 in petto. Nadat het publiek door nineties-sensatie Vengaboys in vervoering was gebracht, kreeg het te horen dat Milk Inc. in de zomer van 2009 aan de abdij van Hemiksem nog meer dans muziek in het rond zal strooien.

Intussen hadden de dertigers in het publiek tijdens deze wintereditie nog eens heel hun jeugd in sneltempo aan zich voorbij zien gaan. Hier en daar was er wel wat gemor over te veel volk of te zatte tieners, maar de optredens van 2 Fabiola en Vengaboys maakten veel goed. Na de optredens van de twee nineties-iconen en dj-sets van onder meer Don Johnson & Lt. Castillo en Rupel Awards-winnaar dj Mario was het feestje afgelopen.

Uitbreiding

De ogen zijn nu gericht op de affiche van de zomereditie 2009. Met Milk Inc. is de kous nog lang niet af. De volgende maanden zullen ongetwijfeld nog een aantal andere kaskrakers volgen. De zesde editie vindt plaats van 5 tot en met 8 augustus. Zeker is nu al dat de dj-booth en de Gazet van Antwerpen-weide, die dit jaar voor het eerst werd ingericht met een zonneterras en een chill-out-gedeelte, worden uitgebreid.

In het organisatieteam melden zich met de broers Robbert en Roel Apers en Maarten Mennes ook een aantal nieuwe ’leiders’, die het voorbestaan van het evenement moeten garanderen.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio