Music for Life gaat laatste dag in

Music for Life gaat laatste dag in

Music for Life gaat laatste dag in

Print
Vandaag beginnen Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sofie Lemaire in het Glazen Huis in Gent aan de laatste dag van Music for Life. Ondertussen blijven de opbrengsten van de honderden acties binnenlopen. Gisterenavond gaf Joost Zweegers nog een miniconcert in het Indische restaurant Saffraan in Antwerpen.

De frontman van Novastar werd op eBay geveild voor een totaal bedrag van 3.371 euro. Daarvoor trakteerde hij in restaurant Saffraan vijf tafels van vier personen op een miniconcert: van een smaakvol dessert gesproken.

Uitschieters gisteren waren verder een potje voetbal met ’The Legends’ Gert Verheyen, Franky en Leo Van der Elst, Nico Claessen, Gunter Schepens en Erwin Van den Berg bracht 4.050 euro op. Foto’s van een twintigtal muziekfotografen haalden onder de noemer Pictures for Life samen 4.636 euro op. Het schilderij dat Kamagurka afgelopen weekend in het huis zelf maakte, ging voor 6.650 euro de deur uit: het hoogste bedrag tot nu toe van alle MFL-veilingen.

Tour 2008-tafel

Er wordt echter nog altijd geboden op de ’Tour 2008-tafel’ van Lieven Van Gils die nu al goed is voor 5.600 euro en dus het meest begeerde item kan worden. Ook Bart De Pauw dook griezelig verkleed op in het huis. Hij had zichzelf samen met Erik Van Looy geveild voor een gezellig etentje wat nog eens 1.070 euro opleverde. Admiral Freebee, Flip Kowlier, K’s Choice, maar ook Eddy Wally en Nicole & Hugo zorgden tijdens de voorlaatste dag van de actie voor de live muziek.

Vandaag gaat MFL zijn laatste dag in. De 30.000 dekentjes zijn al verkocht, plaatjes kopen kan nog altijd. Op eBay kan er nog steeds geboden worden. Zo moet de volledige inboedel van het Glazen Huis nog geveild worden.

www.musicforlife.be
MEEST RECENT