Laura Lynn opnieuw samen met ex-vriend

Laura Lynn opnieuw samen met ex-vriend

Celebs

Laura Lynn opnieuw samen met ex-vriend

Print
Laura Lynn (32) en haar ex-vriend Tonnie (33) zijn opnieuw bij elkaar. Het koppel was bijna 18 maanden uit elkaar. Volgens insiders zou de breuk er gekomen zijn omwille van Lynn's vermeende affaire met belspelpresentator en zanger Filip D'Haeze.

"Nu Laura en Tonnie weer samenzijn, stralen ze allebei. Iedereen die hen kent, heeft altijd voorspeld dat hun breuk maar tijdelijk zou zijn. Het is fantastisch dat zij elkaar weer hebben gevonden. Tonnie en Laura zijn wel van plan om sommige dingen voortaan anders aan te pakken. Zo zal hij haar niet meer naar optredens vergezellen", vertelt een vriend van het koppel aan Dag Allemaal.

In de wolken

Kristine, Lynn's moeder, is alvast in de wolken. In een vorig interview onthulde ze al haar wens om Tonnie en Laura terug bij elkaar te zien. 'Voor het slapengaan stuurt mijn dochter haar ex altijd een sms'je, gewoon om hem een goedenacht te wensen. Ik heb altijd achter Tonnie gestaan. Hij heeft Laura jarenlang gelukkig gemaakt. Maar het is niet aan mij om de twee aan te porren het opnieuw te proberen", aldus Kristine.

Het herenigde koppel gaat naar alle waarschijnlijkheid samenwonen in het nieuwe huis van Lynn in Ardooie.

NIET TE MISSEN