Erwin Lemmens vecht medische ongeschiktheid aan

Erwin Lemmens vecht medische ongeschiktheid aan

Erwin Lemmens vecht medische ongeschiktheid aan

Print
Erwin Lemmens, de doelman van eersteklasser Dender, is verbaasd over het feit dat de club liet weten dat hij medisch ongeschikt is verklaard. Hij wil daartegen stappen ondernemen.

Lemmens is vooral boos omdat hij daarover zelf niet door zijn club werd ingelicht en omdat hij eerder door de arts die hem aan zijn heupen opereerde weer helemaal fit voor topvoetbal was bevonden. “Ik vind dit heel onprofessioneel van Dender”, zegt Lemmens. “Ik las de boodschap op internet. Ongelooflijk vind ik dat. En ik vecht die verklaring dat ik medisch ongeschikt ben ook aan.”

Sinds eind vorige maand trainde Lemmens weer bij Dender mee. De laatste weken werkte hij ook probleemloos de doelmannentrainingen af.

“Daarom begrijp ik niet dat een arts die mij op vraag van de club onderzocht, me ongeschikt verklaarde te voetballen”, zegt Lemmens. “Ik weet niet waarop de man zich baseert, want hij zei me zelf dat klinisch alles oké was.”

Wil niet stoppen

Lemmens nam ondertussen al contact op met Sporta. Het is duidelijk dat Dender vooral onder het nog anderhalf jaar lopende contract van Lemmens af wil.

“Ik voel me nog veel te goed om nu al te stoppen met voetballen”, aldus Lemmens. “Maar Dender wil me dat duidelijk niet gunnen. Hoe het nu verder moet? Ik wil mijn contract uitdoen. De kans dat dit een zaak voor juristen wordt, wordt met de dag groter.”

MEER VOETBALNIEUWS