Gezocht: eigenaars gevonden juwelen

Antwerpen - Na recente arrestaties van inbrekers vond de Antwerpse lokale recherche bij huiszoekingen bijna driehonderd juwelen en horloges terug. De politie zoekt van zo’n zeventig stuks nog altijd de eigenaar.

De lokale recherche van de Antwerpse politie kon recentelijk een aantal inbrekers inrekenen. Bij de daaropvolgende huiszoekingen werd een aanzienlijke buit aan sieraden en horloges teruggevonden. ”Inmiddels werden zo’n tweehonderd stuks al terugbezorgd aan de rechtmatige eigenaars”, weet politiewoordvoerder Sven Lommaert. ”Een zeventigtal juwelen en uurwerken kon nog niet worden gelinkt aan inbraken ergens in ons land.”

De teruggevonden buit werd gefotografeerd en is te bekijken via de politiewebsite politie.antwerpen.be of via de directe link (zie onderaan). Opvallend is ook dat op enkele juwelen dezelfde meesterstempel, zeg maar handtekening van de ontwerper, terug te vinden is.
Slachtoffers die gestolen zaken herkennen, kunnen contact opnemen met de speurders van de dienst Eigendommen van de lokale recherche.

Meer info op deze website of bij de lokale recherche, dienst Eigendommen op 03-292.86.57/6

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio