Lichaam verongelukte Belg nog niet vrijgegeven

Vorselaar - De Thaïse politie vermoedt dat Patrick Claes (42), die zaterdag in Pattaya van een hotelbalkon viel, dronken was. Het lichaam van de Vorselaarse diamantbewerker is nog niet vrijgegeven.

Patrick Claes tuimelde zaterdag rond 22.30u van het balkon van het Natural Beach Hotel in Pattaya. Hij kwam drie verdiepingen lager terecht naast het zwembad te midden van andere hotelgasten. De man raakte zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis.

Claes verbleef al twee weken in Pattaya. De lokale politie onderzocht zijn hotelkamer na de feiten. Daar zijn geen sporen gevonden van inbraak of een gevecht. Dat versterkt de these dat het om een droevig ongeval gaat. De politie sluit niet uit dat Claes op het moment van het ongeval beschonken was. Een autopsie moet duidelijkheid geven.

In eigen land stond Claes bekend als uitmuntend duivenmelker. “Samen met zijn vader Guido vormde hij een sterke tandem. Patrick was een joviale gast met een oog voor goede duiven. Zijn vader was meer de verzorger. Patrick durfde de centen die hij als diamantbewerker verdiende, investeren in duurdere duiven. Toen ze twee jaar geleden stopten, behoorden ze tot de betere melkers van onze provincie”, getuigt duivenkenner Frans Proost.

De Belgische ambassade verwacht dat het stoffelijk overschot ten vroegste over een week terugkeert.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio