Kris en Yves interviewen Yves en Kris

Print

Kris en Yves interviewen Yves en Kris

Antwerpen - Kent u Kris en Yves nog? Nee, niet Peeters en Leterme, wel het interviewersduo uit Man Bijt Hond. Speciaal voor uw krant trokken ze vorige week naar Brussel om twee ‘grote kanonnen’ te interviewen.

”Ge hebt schrik. Ik zie het”, lieten Yves Vanlinthout en Kris Piekaerts zich spontaan ontvallen in het dubbelinterview met hun naamgenoten Yves (Leterme) en Kris (Peeters).

Laatste interview

Samen met onze redacteurs Paul Geudens, Thierry Goeman en Bert Provoost polsten de voormalige sterreporters uit Man bijt Hond de (toen nog) federale premier en de Vlaamse minister-president over het reilen en zeilen in de politiek.

Het interview was het laatste dat Leterme als premier gaf, een dag voor de storm in de Fortis-zaak losbarstte, en het leek wel alsof Yves en Kris de problemen zagen aankomen.

”Toen Standard zondag tegen Brugge won met 1-4, was dat het mooiste moment van de week voor mij. Als Standard in orde is, mag er al veel tegenslaan”, verzekerde Yves Leterme hen nog. Een dag later zou voor hem zowat alles beginnen tegen te slaan.

Het exclusieve interview leest u in onze kerstkrant van woensdag.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio