OKRA organiseert feestelijk kerstmoment

OKRA organiseert feestelijk kerstmoment

OKRA organiseert feestelijk kerstmoment

Print
Antwerpen - Met een tachtigtal leden was het met OKRA Rozemaai/St.-Francisus verzamelen geblazen in het ontmoetingscentrum Rozemaai voor het traditioneel kersttreffen. Eenmaal per jaar wordt aandacht gegeven aan een bijzonder gezellige namiddag, naast de wekelijkse ontmoetingsmomenten, de uitstappen, de sportieve activiteiten.

Aan leuk versierde tafels werden de aanwezigen door voorzitter Jos welkom geheten, voor wat een deugddoende en gezellige namiddag zou worden. Met een zeer gesmaakt bezinningsmoment, ook naar aanleiding van het recent wegvallen van één van de leden, werden de voeten onder tafel geschoven om te genieten van een fijn diner. Ook het optreden van een harmonicaspeler en de zanger (met een Jozef Smidt-gehalte), wist met zijn Weense muziek afgewisseld met Vlaamse slagers en meezingers, de stemming er goed in te brengen.

Met een afsluitende tombola, werd na ruim vijf uur gezellig tafelen, een punt gezet achter deze zeer geslaagde manifestatie. Heel wat leden, soms vereenzaamde mensen, kunnen zich optrekken dat zulke bijeenkomst, waarvoor het bestuur noch tijd noch moeite gespaard heeft om er iets prachtigs van te maken. De dankbaarheid van de leden, die misschien opnieuw zich achter hun voordeur vereenzaamd terugtrekken tijdens de a.s. feestdagen, is een stimulans voor alle bestuursverantwoordelijken om zich te blijven inzetten voor de ouderen in onze samenleving, die méér dan ooit behoefte hebben aan die babbel- en ontmoetingsmogelijkheden, dat babbelen met anderen, misschien met dezelfde problemen geconfronteerd.Auteur: Robert Van Deun

Dit artikel werd geschreven door een burger en kadert in het project 'Burgerjournalistiek'. Wil je ook graag artikeltjes schrijven? Lees dan het artikel over dit project.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio