"Cristiano Ronaldo speelt volgende zomer voor Real"

Print

Cristiano Ronaldo speelt volgende zomer voor Real

De Portugese stervoetballer Cristiano Ronaldo heeft een akkoord met Real Madrid. Dat beweert Real-topman Pedro Trapote. 'De beste speler ter wereld' zou het seizoen wel nog afmaken bij het Engelse Manchester United.

Onlangs vroeg een vriend aan Trapote wat hij zou doen aan de grote achterstand op aartsrivaal Barcelona. Toen zou hij geantwoord hebben: "We hebben de beste speler al binnengehaald voor volgende zomer. De allerbeste. Het is Cristiano Ronaldo, er is geen andere."

"Je kan er best over zwijgen tegen de buitenwereld, want er zitten clausules in het contract dat ons ervan weerhouden het nieuws nu al bekend te maken. Het zou voor ons natuurlijk een goed moment zijn in deze crisistijd, maar we zouden het beter toch niet doen. Toch is het geen slechte transfer, hé?"

Calderon

De uitspattingen van Trapote staan haaks op die van de voorzitter van de Koninklijke, Ramon Calderon. Die wou de relatie met Manchester United hartelijk houden en zei dat hij respect had voor de keuze van Ronaldo om in Engeland te blijven.

De huidige coach van Cristiano Ronaldo, Alex Ferguson, weet niets van een transfer.

Meer sportnieuws