Ruziënde fans kraken mailbox Katerine

Ruziënde fans kraken mailbox Katerine

Ruziënde fans kraken mailbox Katerine

Print
Katerine Avgoustakis, de Maasmechelse zangeres die gelanceerd werd dankzij ‘Star Academy’, is het slachtoffer geworden van haar eigen fans. “Die ruziën al een tijdje onder elkaar, God weet waarom. Ze kraken elkaars mailadressen en sturen mij valse e-mails in naam van andere fans”, zegt ze.

Een aantal van hen hebben nu zelfs de fanmailbox van hun eigen idool gehackt, en daar kan Katerine niet mee lachen. Maandag werd het paswoord van het betreffende hotmailadres gekraakt en stuurde de ‘fan’ in kwestie in Katerines naam een aantal niet mis te verstane mailtjes naar andere fans.

“Dat ze absoluut niet meer welkom waren op mijn optredens, bijvoorbeeld”, zegt Katerine. “Pas de dag nadien merkte ik dat er iets mis was, toen ik een zestal mails kreeg van fans die zich afvroegen waarom ik zoiets zei.”

Voor Katerine gaat de vete onder haar fans een stap te ver: “Iemands mail kraken, dat doe je gewoon niet. Dit is schending van de privacy. Het ging gelukkig niet om mijn persoonlijke mailbox: die heb ik intussen opnieuw beveiligd, net als het gekraakte hotmailadres. Ik overweeg een klacht in te dienen: niet omdat ik de dader wil laten dokken, maar omdat ik wil weten wie hier achter zit.”

AnSm

Nu in het nieuws