Make-a-Wish doet Yasmine dagdromen

Make-a-Wish doet Yasmine dagdromen

Make-a-Wish doet Yasmine dagdromen

Hamme - Yasmine (16) beleefde donderdag onverwacht een onvergetelijk dubbel avontuur. Eén dag was zij het wenskind van Make-a-Wish, dat hartewensen vervult van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Voor het meisje uit Achterthof gingen niet één maar twee meisjesdromen in vervulling.

“Het begon met een superlekker ontbijt. Ik mocht van bakker Rudy Flecijn zelf de koffiekoeken in en uit de oven halen” vertelt Yasmine. “Met een limousine ging het daarna richting Antwerpen. Het was volop genieten. We trokken de stad in om een nieuwe outfit te zoeken. Ik kreeg een feestoutfit én een jeans met bloesje. Kapper Tony gaf mij een nieuw snit.”

Exquisa

“Voor Yasmine gaan vandaag niet één maar twee wensen in vervulling” zegt Trees Bosman van Make a Wish. “De kinderen mogen drie wensen doen. Een makeover was haar eerste keuze, een bezoek aan Exquisa in Hasselt, uit het populaire TV-programma Mijn restaurant, de tweede. ” En onverwacht ontmoette Yasmine toch wel... Steffie van restaurant Exquisa. “Mijn dag kon niet niet meer stuk”, glundert Yas­mine. “Na de make-over liepen wij Steffie zomaar tegen het lijf in een broodjeszaak. Ik mocht met haar op de foto. Ik kon mijn ogen niet geloven. Het was echt super.”

Levensbedreigende ziekte

Yasmine kampt al sinds haar geboorte met een levensbedreigende ziekte. Elke dag heeft ze veel lichaamsverzorging nodig. Nu ze zestien is, wil ze een andere look. Dankzij heel wat praktische en financiële hulp organiseerde Make-a-Wish voor haar een dag vol verrassingen.

Na een laatste fotoshoot bracht de limousine Yasmine terug naar Hamme. “Bakker Rudy maakte op de valreep nog een taart met foto’s van mij voor en na de makeover.” Moe maar tevreden arriveerde Yasmine samen met mama, zus Joline, vriendin Stefanie en beide oma’s thuis in de Achterthof. “Het was een superdag!”, aldus een enthousiaste Yasmine.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio