Organiseer het perfecte feestje!

Organiseer het perfecte feestje!

Life

Organiseer het perfecte feestje!

Print
Met de kersttijd is het tijd voor allerlei leuke feestjes voor je familie, vrienden, collega's etc. Iedereen wil dat zijn party het summum wordt van alle voorbije feestjes, maar hoe organiseer je zoiets best? Wij gingen ons licht opsteken bij enkele experts.

Themafeestjes zijn een echte topper. Iedereen verkleedt zich in een bepaalde stijl, je huis is volledig ingekleed, en jij zelf weet perfect wat je te doen staat. Bovendien is de aanloop naar het feest vaak even tof als het feestje zelf.

Enkele tips om je feestje volledig in te kleden. Maak een leuke loungehoek van kussens, en zet kaarsen en vazen op de grond. Ze creëer je een echte urban vibe. Wil je je muren even omtoveren tot een funky geheel? Knip enkele stukken behangpapier af, en plak ze ad random met posterbuddies op je muren. Je dansvloer kan je al heel wat feestelijker maken, door enkele heliumballon tegen het plafond te laten aanbengelen met kleurrijke, feestelijke lintjes.

Kijk uit welke muziek je kiest. Ga niet meteen voor de hard beat dance of techno, want dat zullen je gasten al na een paar uur volledig uitgeput zijn. Kies daarentegen voor een leuke mix van lounge, soul, r&b, dance, en oldies: succes gegarandeerd!

Maak het jezelf niet te moeilijk. Wil je een cocktail serveren, kies dan voor een simpel exemplaar en maak er vooraf grote hoeveelheden van. Sla een boel ijs in, zodat alle cocktails steeds superfris geserveerd kunnen worden.

Ook de hapjes moeten niet al te ingewikkeld zijn. Snij stukjes ham of worst vooraf, en serveer je tapaz met lekkere miniworteltjes en een dipsausje.

NIET TE MISSEN