Boudewijn De Groot in Koningin Elisabethzaal

Boudewijn De Groot in Koningin Elisabethzaal

Boudewijn De Groot in Koningin Elisabethzaal

Print
Op vrijdag 26 maart 2010 geeft Boudewijn De Groot present in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal. Een week eerder, op vrijdag 19 en zaterdag 20 maart, staat hij op de planken van het Capitole in Gent.

Boudewijn De Groot is een uniek fenomeen in de Nederlandstalige muziek. In 1964 zette hij zijn eerste stappen in de muziekwereld en sindsdien is hij uitgegroeid tot de grootmeester van het luisterlied. Zijn prachtige, tijdloze liedjes zijn veelal geschreven door de in 2002 overleden Lennaert Nijgh. 'Welterusten Meneer de President', 'Het Land van Maas en Waal' en 'Prikkebeen' zijn slechts enkele hits uit zijn meer dan 40 jaar lange carrière.

Na bijna twee jaar is Boudewijn de Groot terug met zijn nieuwe voorstelling "Wilde Jaren". Een kleinere bezetting, voornamelijk akoestisch, maar als vanouds met een combinatie van nieuw werk en het oude, vertrouwde repertoire. Hoewel de titel anders doet vermoeden, is het vooral een intiem programma, en zo hoort zijn publiek hem het liefste.

Info & tickets:

Capitole Gent > ticketprijs: 25 euro (excl. servicekosten)
K. Elisabethzaal, Antwerpen > ticketprijzen: 29 euro - 25 euro (excl. servicekosten)

Tickets kunnen vanaf donderdag 18 december gereserveerd worden via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60 of op www.proximusgoformusic.be .

.

Nu in het nieuws