Ballen en kalkoenen op tennis kalkoentornooi Zilveren klomp

Het tennis kalkoentornooi Zilveren klomp vindt plaats van 20 december tot en met 28 december 2008 op de 3 overdekte terreinen van deze club.

ecoolen

Het is voor de 26ste maal dat dit wintertornooi doorgaat wist mede-eigenaar Hilaire Van Puymbroeck te vertellen. De bedoeling is om de deelnemers een aangename, sportieve week te bezorgen rond de nieuwjaarsperiode.

Deze formule spreekt inderdaad velen aan, wat bevestigd wordt door het grote aantal deelnemers uit de provincie Antwerpen en dan vooral van tennisclub Linkeroever. Vorig jaar waren zij met meer dan 40 mensen aanwezig.

Iedere deelnemer heeft vanaf de eerste ronde reeds prijs. Wie de eerste ronde verliest ontvangt een doos ballen, wie de volgende ronde bereikt heeft een kalkoen beet.

In welke reeksen kan men nu inschrijven? Dubbel Heren 120 , 50 en 25 ptn. Dubbel Dames 50, 25 ptn. Dubbel Gemengd 120, 50 en 25 ptn. Dubbel Junior Veteranen 35 pt. Dubbel Heren +55 tot 15 ptn. * *deze reeks wordt in poules gespeeld en vooral in de namiddag.

Men kan nog altijd telefonisch inschrijven op het telefoonnummer 03/770 71 46 tot en met donderdag 18 december. Locatie is de Hogenakkerstraat 43 in De Klinge (Oost Vlaanderen.)

Auteur: Hubert Stuer

Dit artikel werd geschreven door een burger en kadert in het project 'Burgerjournalistiek'. Wil je ook graag artikeltjes schrijven? Lees dan het artikel over dit project.

Mobiliteit en haven

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio