De 100 van Antwerpen morgen met Erik van Looy

De 100 van Antwerpen morgen met Erik van Looy

De 100 van Antwerpen morgen met Erik van Looy

Print
Antwerpen - Erik Van Looy speelt morgen de hoofdrol in onze reeks De 100 van Antwerpen. Als u dacht dat u hem kende, dan wist u dít nog niet...

• Minister van Buitenlandse Zaken Karel De Gucht wil niet meedoen aan De Slimste Mens, tenzij Van Looy een rolletje voor hem heeft in een film.

Robbe De Hert: ”Ge weet toch dat Erik BMW’s niet kan uitstaan? In Alzheimer pist iemand op de deur van een BMW. En in de openingsscène van Loft, valt een gast te pletter op een BMW.”

Rik Torfs is fan van Van Looy: ”Maar ik begrijp maar niet dat hij nooit één druppel alcohol drinkt en toch een gelukkig mens is. Zo’n deugdzaamheid is een filosofisch raadsel.”

• En kent u de droom van Erik Van Looy? De eeuwige jeugd. Eigenlijk wil hij gewoon terug naar vroeger. Net dát hebben wij voor hem geregeld.

Morgen vindt u naast het portret van Erik van Looy in uq krant een eigenzinnig en mooi geïllustreerd overzicht van de Vlaamse film van de jaren 80, 90 en 2000. Het Gezin Van Paemel, Mira, Hector, Zaman ,… kent u ze nog? U leest er morgen alles over, in Gazet van Antwerpen.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio