Verenigingen geven zich helemaal voor Music for Life

Verenigingen geven zich helemaal voor Music for Life

Verenigingen geven zich helemaal voor Music for Life

Hamme - ‘Hamme goes Music for Life’ piekt naar een hoogtepunt. Sinds februari nemen verenigingen initiatieven om de actie van Studio Brussel voor ‘Moeders op de vlucht voor oorlog en geweld’ te steunen. Dinsdag 23 december vindt de finale plaats met ‘Party for Life’.

Het coördinatieteam, dat bestaat uit Philip Bogaert, Maarten Raemdonck en Davy Verhelst, trekt op 24 december met de opbrengst naar het Glazen Huis in Gent.

“Wij krijgen de volle steun van Studio Brussel die onze aanpak uniek vindt”, zegt Philip Bogaert.

“Wij hebben de lancering van de nieuwe actie van Studio Brussel in oktober niet afgewacht om een Hamse Music for Life-actie te lanceren. Ook onze website viel in de smaak. Daarom besliste StuBru gast-dj Dirk Stoops de Party for Life te animeren al had hij voor die avond wel tien aanvragen. Wij zijn blij met deze erkenning.”

Carnavalsfuif

De speciale rekening van Hamme goes Music for Live staat al op 1.500 euro. “Daarvoor zorgden de carnavalsfuif tijdens de Wuitensfeesten, de fuif Oreilles Rouges, een fietstocht van de sportdienst en de Nacht van de Hamse Jeugd. Wij halen wellicht moeiteloos de 3.000 euro die bij de start van het project was vooropgesteld.”

Party for Live wordt volgens Davy Verhelst het klapstuk. “Wij presenteren een unieke fuif met Dirk Stoops en Donkeys on the Edge. Tussen 20u en 21 u is de toegang gratis. Wij doen dit om jongeren die vroeg moeten thuis zijn, kansen te geven om ook te fuiven.”


0476-49.54.27
www.hammegoesmusicforlive.be

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio