Frisse jongens in Duffelse zaalvoetballiga

"Samen uit, samen thuis". 'Ook na onze secundaire studies', dachten tien jonge knapen uit Duffel! En dat was voor hun de start van een nieuwe ploeg in het Duffelse voetbalwereldje. Vanaf dit jaar zijn deze knapen actief in de Duffelse zaalvoetballiga en ze doen het meer dan behoorlijk.

ecoolen

Na zeven gespeelde wedstrijden legt ZVC Gildenhuis beslag op de derde plaats in de rangschikking. Pieter, Pieter-Jan, Pieterjan, Filip, Tim, Jelle, Hannes, Jasper, Frederik en Wouter spelen met volle overgave elke wedstrijd en behaalden met een voorbeeldige teamgeest reeds prachtige resultaten. Vijf gewonnen wedstrijden, één verloren en één gelijk resulteren in 11 punten, slechts drie minder dan de leider.

Dat deze spelers onder leiding van clubbestuurder "Nick" van aanpakken weten ervaren de tegenstanders wedstrijd na wedstrijd. De laatste wedstrijd werd zelfs gewonnen met 3-12. Ook supporters weten de prestaties van deze nieuwe ploeg te waarderen en dat getuigt de opkomst van jong en oud elke wedstrijd opnieuw.

De thuishaven voor de Duffelse Zaalvoetballiga is sporthal de Pollepel, gelegen in de Naalstraat. Meer info: www.freewebs.com/zvctgildenhuis/

Auteur: Leo Bergmans

Dit artikel werd geschreven door een burger en kadert in het project 'Burgerjournalistiek'. Wil je ook graag artikeltjes schrijven? Lees dan het artikel over dit project.Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio