Zet je tanden in haute couture

Zet je tanden in haute couture

Food

Zet je tanden in haute couture

Print
In de Pret-a-Portea van het Berkley Hotel in Londen (Knightbridge) kan je proeven van creaties van de grootste couturiers. De koks hebben de haute couture creaties omgetoverd tot lekker gebakjes.

De lekkernijen worden bij de thee geserveerd. De chef-koks halen hun inspiratie rechtstreeks bij de ontwerpers. Om de zes maanden gaan ze naar de laatste modeshows om zo mee te zijn met de trends en deze te verwerken in de gebakjes.

Hun interpretatie van de gele "Maze Bag" van Smythson is een bananentaartje van bisuitdeeg overgoten met glazuur. In het glazuur zitten al de details van de tas verwerkt.

Buffet

De oogverblindende gebakje worden op een buffet tentoongesteld aan de hongerige fashionista's . Je hoeft dus niet te vrezen dat iemand die ene handtas of jurk voor je neus weggrist. Het buffet wordt steeds bijgevuld maar dan wel op een modevriendelijke manier.

Het hotel is perfect gelegen om ook de echte creaties te kopen. De authentieke creaties kan je spotten bij Harrods of Harvey Nichols in de buurt. Voor wie de deur niet uit wilt om de lekkernijen te proeven, kan ze ook thuis laten bezorgen. De gebakjes worden dan thuis bezorgd met een Vespa in pistache en babyroze tinten.

Watertanden

Ben je ook al aan het watertanden dan reserveer je best nu al een plaatsje. Er is immers een wachtlijst van een maand. Naast de mooie gebakjes spot je er misschien ook nog een beroemdheid. John Galliano, Naomi Campbell en Gwyneth Paltrow zijn er al thee komen drinken.

NIET TE MISSEN