Rus ontwaakt met broodmes geplant in zijn gezicht

Arthur Javanyan kreeg een vriend op bezoek, maar dat bezoek eindigde niet vriendelijk. Arthur werd moest naar het ziekenhuis waar chirurgen 40 minuten werk hadden om een 35 centimeter lang broodmes uit zijn hoofd te verwijderen.

ghouben

Arthur Javanyan woont in de Russische stad Zaton. Hij ontmoette een oude vriend, nodigde hem uit in zijn flat en de mannen "gebruikten een beetje alcohol", stelt de Russische krant Pravda. Een opmerking van Arthur viel in slechte aarde en leidde eerst enkel tot wat gekibbel. Arthur ruimde de tafel af, ging slapen maar werd een uur later wakker van de pijn.

Spiegel

Arthur rende naar de spiegel en waande zich in een horrorfilm. Hij kon met zijn eigen ogen - ook zonder spiegel - het handvat van het broodmes uit zijn hoofd zien steken. Het lemmet zat volledig in zijn hoofd.

Gelukkig was zijn buurvrouw een verpleegster die onmiddellijk de ziekenwagen belde. Het mes had volgens de chirurg zijn jukbeen doorboord en zat behoorlijk vast. Grootste gevaar bij de operatie was het risico op een massale bloeding.

Eitje pellen

Arthur heeft volgens Pravda geen klacht ingediend bij de politie. Hij heeft nu een eitje te pellen met zijn vriend en is vast besloten dat zelf te doen.