Justine Henin wil graag gezinnetje stichten

Voormalig tenniskampioene Justine Henin is volledig open gebloeid sinds ze geen prof meer is. Dat vertelde ze aan 'La Dernière Heure'. Juju denkt ook aan kindjes.

kscherpenberg

"20 jaar lang was tennis mijn leven. Nu hervind ik mijn ware identiteit. Ik ben Justine, een meisje van 26 jaar, die zin heeft in het leven. Het masker is gevallen, ik voel me vrij."

"Ik verdeel mijn tijd tussen Monaco en België en probeer zo veel mogelijk tijd met mijn naasten door te brengen. Ik wil graag een gezin hebben, al moet ik wel nog de man van mijn leven ontmoeten."

"Enkel het leven achter de schermen mis ik. Het contact met de kinesist, de sparring partners en mijn coach. Het waren 12 fantastische jaren, een leerschool voor het leven."

Exhibitietoernooien

Henin, die vijf kilo aandikte sinds haar afscheid, heeft voorlopig nog geen spijt dat ze haar sportieve carrière beëindigde. "Elke dag vraagt iemand me wel of ik niet wil terugkeren, maar daar is geen sprake van. Mijn beslissing is definitief. Ik train wel opnieuw, maar dat is om enkele exhibitietoernooien te spelen, voor het plezier. Van speelsters hoor ik bijna niemand meer. Maar ik wist al dat het een oppervlakkige wereld was."

"Ik heb een puppy, Deuce, die me overal volgt. Ik voel me op mijn 26e voor het eerst verantwoordelijk voor een ander leven, magisch."

Meer sportnieuws