Keert Robbie Williams terug bij Take That?

Robbie Williams wil dolgraag opnieuw deel uitmaken van de Britse popgroep Take That. "Ik heb de band altijd al gemist."

kscherpenberg

Williams verhuisde onlangs na vijf jaar Verenigde Staten opnieuw naar Groot-Brittannië. Hij vond zijn thuis in een 7,5 miljoen euro kostend landhuis uit de 18e eeuw. De nieuwe woonst van Williams heeft onder andere zeven slaapkamers, een sauna, zwembad, fitnesszaal en helikopterhangar.

Oorspronkelijk moest het landhuis enkel de uitvalsbasis worden voor het promoten van zijn nieuw solo-album, maar achter de verhuis schuilt misschien meer: namelijk zijn comeback bij Take That. "Ik zou heel graag terugkeren. We zijn misschien de enige band in de muziekgeschiedenis die samensmolt door artistieke verschillen."

Williams verliet Take That in 1995 na een fikse ruzie tussen de groepsleden. Iedereen ging zijn eigen weg. Robbie Williams had als enige groot succes. Take That kwam in 2006 weer samen, maar zonder Williams. Een van hun nieuwe hits was 'Shine'.

Verzoening

Op zijn website heeft Williams het over een verzoening met zijn oude groepsgenoten. "Ik wilde toch een paar dingen uitklaren over mij en de andere bandleden. Vorige zomer kwamen we vaak samen en beleefden veel plezier. We zijn allemaal volwassener geworden natuurlijk sinds we gesplit zijn. Onze meningsverschillen zijn duidelijk weggesmolten. Niemand had gelijk en niemand had ongelijk, het gebeurde gewoon."