1 / 2

Jos Verhaegen weldra weer voorzitter op het Kiel

Jos Verhaegen, die in oktober een stap terug zette als voorzitter van Germinal Beerschot, treedt mogelijk snel weer in zijn oude functie. De ex-preses is sinds maandag terug uit vakantie in Gran Canaria en zou zich opnieuw goed in zijn vel voelen.

jrosquin

De ziekte ’zona’ zou onder controle zijn. Volgens René Snelders leed Verhaegen ook aan een depressie maar volgens schoonzoon Gunther Hofmans begint het weer te ”kriebelen” bij Verhaegen.

”Ik acht de kans zeer reëel dat Jos Verhaegen in januari weer van de partij is”, zegt Hofmans. ”Uiteraard is het al de bedoeling dat Verhaegen zich zal inlaten met de wintertransfers.”

Huidig voorzitter Herman Kesters heeft weliswaar twijfels bij een snelle terugkeer van Verhaegen. ”Voor zover ik met Jos Verhaegen ben overeengekomen, zal hij het voorzitterschap dit seizoen niet meer opnemen. Ik denk dus niet dat het zover zal komen, al ligt die beslissing natuurlijk volledig bij Jos Verhaegen zelf. Als hij zijn taak als voorzitter opnieuw ten volle kan opnemen, heb ik er geen enkel probleem mee om opnieuw een stap opzij te zetten.”

Meer voetbalnieuws