Kroniek verkoopt winnend lotterijbiljet

Bij dagbladhandel Kroniek in Kessel (Nijlen) hebben ze het winnende lot verkocht van de Sinterklaastrekking van de Nationale Loterij. Een jong gezin uit de omgeving van Lier krijgt als enige winnaar bijna een miljoen euro op de bankrekening gestort.

wverhaert

De zes cijfers 5, 12, 13, 18, 28 en 32 bezorgden een jong gezin uit de omgeving van Lier het fenomenale sinterklaascadeautje van 916.700 euro. De identiteit van de winnaars is enkel bekend bij de Nationale Loterij. Daar verklappen ze enkel dat het een jong gezin uit de omgeving van Lier gaat.

Wie o wie?

Gaat het dan specifiek over een gezin uit Berlaar, Nijlen, Duffel, Ranst, Boechout, Lint of Lier zelf? Niemand die het weet. “Ook wij hebben er geen flauw benul van wie de winnaars zijn”, zegt Anouk Bastaens van dagbladhandel Kroniek in de Stationsstraat in Kessel.

”De winnaar heeft zich hier niet aangemeld. Ze zijn rechtstreeks naar het hoofdkantoor van de loterij gegaan. Als het om zo’n groot bedrag gaat, dan is de kans klein dat ze zich nog bekend gaan maken. Toen de loterij belde om te melden dat ik het winnende lot heb verkocht, voelde het wel even goed. Zelf had ik het ook wel willen winnen, maar ik gun het mijn klanten natuurlijk ook”, knipoogt Anouk.

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio