Voordelige concerttickets te koop in de supermarkt

Supermarktketen Lidl verkoopt tickets voor een concert van de Vlaamse schlagertsarina Laura Lynn. Kaartjes voor haar Vegas-show in de Lotto Arena van Antwerpen op 1 februari 2009 kosten tot 10,60 euro minder dan voor de identieke show van 30 januari.

wverhaert

In de recente reclamefolder van Lidl prijken tussen de varkenskoteletten en sinaasappelen ook kaartjes voor het Vegas-concert van Laura Lynn op 1 februari 2009.

“Lidl deed al ticketacties met pretparken. Nu proberen we het met een concert, het is een testcase,” vertelt Koen Hendrickx, de agent van Laura Lynn. “Tickets verkopen is niet meer zo evident. Waarom geen nieuwe kanalen proberen?”

Beste plaatsen

De tickets bij Lidl kosten 22 euro. “Tot 10,60 euro voordeel,” claimt de reclame. “Het zijn allemaal tickets van categorie 1, de beste plaatsen, en ze zijn alleen in de Vlaamse Lidl-winkels te koop."

"De mensen krijgen hun tickets daar meteen in handen. Er zijn geen reserverings- of verzendingskosten, het is net zoals je een doos koekjes koopt,” zegt Hendrickx.

“Enige nadeel: de tickets hebben geen plaatsnummer. Wie eerst komt, kan als eerste zijn stoel kiezen in de zaal.”

Nu in het nieuws