LDD start afdeling in Brecht

Ook in Brecht gaat een Lijst Dedecker meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2012. “Niet uit onvrede. We wensen de zaken positief en constructief te benaderen”, zegt voortrekker Koen Dewil (foto) uit deelgemeente Sint-Job.

jvandermosten

Rudi Verdonck, LDD-voorzitter van de regio-afdeling Antwerpen- Noord, is tevreden. “We zijn volop bezig met in een 15-tal gemeenten personen te vinden en politiek voor te bereiden om op onze lijst te staan tegen de gemeenteraadsverkiezingen van 2012. In Brecht lukt ons dat aardig: er zijn al ruim twintig mensen die mee aan de Brechtse LDD-kar willen trekken.”

Koen Dewil, bekend van het uitgaanscentrum The Club Experience, is de voortrekker: “Onze meeste leden zijn afkomstig van Sint-Job, maar het is uiteraard de bedoeling ook de andere deelgemeenten bij ons project te betrekken.” Eens de erkenning als lokale afdeling er is, volgt een bestuursverkiezing. Andere namen die zeker mee in de boot stappen, zijn Sabine Van Eester, Gerard Klaes, Marjan Hermans, Guido Coertjens en Luc Swinne.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio