Exclusieve Maserati-sleutelhanger in goud en diamant

De Antwerpse juwelier Passionissimo Diamonds heeft een unieke Maserati-sleutelhanger vervaardigd. Het gaat om een handgemaakt stuk, waaraan door de beste goudsmeden en diamantzetters van Antwerpen gedurende zo'n 4 weken is gewerkt.

ssimons

De sleutelhanger is gemaakt van 18-karaats wit goud met centraal een azuurblauwe en levendige ovalen halfedelsteen ‘lapis lazuli’.

Centraal staat uiteraard de beroemde drietand van het prestigieuze Italiaanse merk. Deze is uitgevoerd in wit goud dat volledig bezet is met schitterende briljanten van de allerwitste kleur en beste zuiverheid. In totaal bevat de sleutelhanger voor 0,58 karaat aan diamant.

Het totaal gewicht aan goud bedraagt 35,75 gram, waardoor deze sleutelhanger werkelijk stevig en robuust aanvoelt. De soepele ketting en de stevige sluiting zijn eveneens in wit goud uitgevoerd.

Goed doel

De waarde van het hebbeding bedraagt 6.970 euro. Wie geïnteresseerd is, kan de sleutelhanger kopen op de website van de winkel Alex Flower & Books bar.

De opbrengst van de verkoop gaat naar een goed doel: de vzw BOKS (Belgische Organisatie voor Kinderen en volwassene met een Stofwisselingsziekte).

Nu in het nieuws