Drie kandidaten om scepter te zwaaien

Dat het carnaval hoogconjunctuur kent ervaart niet alleen het Wuitenscomité. Het carnavalscomité Veldstraat presenteert dit jaar drie kandidaten voor de prinsentitel.

Voorzitter Du Tré is daar blij mee. “Het bewijst dat het carnaval leeft in onze wijk aan de andere kant van de N41.” Het publiek kan zaterdag 13 december in zaal Familia kiezen tussen Udo Geerinck (29), Hans Walschap (38) en Monique Nagels (46) strijden zaterdag 13 december voor de titel van Prins van de Veldstraat.

“Wij bieden alle feestvierders een extraatje aan met een optreden van charmezanger Christoff. Daarmee willen wij de Vlaamse muziekwereld promoten”, zegt de voorzitter. “Christoff staat op het podium om 22.30u en 23.30u. Rond 1u wordt de nieuw verkozen prins voorgesteld.”

De carnavalsstoet trekt zaterdag 28 februari voor de 26ste keer door de straten van de Heilige Familiewijk. De enige wijkcarnaval in Hamme heeft al enkele jaren zijn definitieve plek op de feestkalender verworven. Het carnavalsfeest ontstond nadat de aanleg van de N41 de wijk geïsoleerd was geraakt van het centrum.

Wijkcarnaval Veldstraat, zaterdag 13 december vanaf 21u, Zaal Familia, Pieter Van der Jeugdlaan met Christoff, kaarten 5 euro in voorverkoop (kassa 7 euro), meer info op 0499-25.66.15

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio