1 / 2

StuBru'ers Tomas en Siska zijn een stel

Voor het eerst in de driejarige geschiedenis van het Studio Brussel-evenement Music for Life zal er een verliefd stel in het Glazen Huis plaats nemen. Tot eenieders verbazing deelde de radiozender immers via een persbericht mee dat de presentatoren Siska Schoeters en Tomas De Soete een koppel zijn.

jrosquin

Net als vorig jaar kruipen Tomas en Siska tussen 19 en 24 december in het Glazen Huis in Gent, waar ze de klok rond zullen presenteren. Die zesdaagse opsluiting heeft de twee radiomakers duidelijk dichter bij elkaar gebracht, want volgens Het Nieuwsblad voelden de twee de kriebels opborrelen tijdens de vorige editie.

Peter Van de Veire was toen de derde huisbewoner die alles vanaf de eerste rij zag evolueren. Ditmaal mag Sofie Lemaire getuige zijn van hoe het jonge koppel in huiselijke kring met elkaar omspringt.

Top secret

Siska's vorige vriend was Nelles De Caluwé die eveneens plaatjes draait op de jongerenzender. Tomas De Soete heeft dan weer twee kinderen uit een eerdere relatie.

Tomas en Siska wilden lange tijd hun verhouding 'top secret' houden, maar onder druk van hun werkgever en de aanhoudende speculaties kwamen ze er toch mee naar buiten.