Packard Bell presenteert twee gamecomputers

Packard Bell pakt in 2009 uit met twee nieuwe computers, allebei specifiek gericht op gamers. De iPower GX en de iPower X2.0 moeten allebei in staat zijn de meest recente games in alle glorie op het scherm te brengen.

ssimons

De iPower GX-laptop wordt uitgerust met een krachtige Nvidia GeForce 9800M GTS-videokaart met 1 gigabyte DDR3-geheugen en een quadcore processor. Het 17-inch scherm kan Full HD-resoluties aan. Over de prijs van het toestel maakt Packard Bell nog niets bekend, het toestel zou in februari op de markt komen. Volgens Packard Bell is de iPower GX krachtig genoeg om een desktop te vervangen.

De iPower X2.0-desktop richt zich op de pc-gamer die een krachtig systeem met voldoende uitbreidingsmogelijkheden wenst. De iPower kan op slot, heeft een handvat om te dragen, beschikt over een uitgekiend ventilatiesysteem en is te openen zonder extra gereedschap. Er komen verschillende modellen op de markt, allemaal beschikbaar vanaf in begin 2009. Omdat de prijs van de nieuwe Intel i7-processor nog niet bekend is, geeft Packard Bell ook voor dit gametoestel geen prijs vrij.