Nieuwste hormonenmasker ontketent rage in Hollywood

Celebrities zijn er verzot op, en nu hebben ook de andere beautyaddicts het hormonenmasker ontdekt. Het gezichtsmasker is doordenkt van de hormonen, waardoor het je huid een diepgaande opfrisbeurt geeft.

mgeysmans

Kate Hudson, Jennifer Lopez en Helen Mirren zijn fans van het eerste eer, maar ook bij de andere beautyfreaks sloeg het product aan. Zo erg zelfs dat het 'perfect mask' van 3LAB slechts in 1 week volledig was uitverkocht in Londen. In Amerika deden ze het zelfs nog beter, daar was het verzorgingsproduct al uitgeput na 1 dag.

Fijne lijntjes & rimpels

Het masker bevat een grote hoeveelheid van het kunstmatige groeihormoon Nano-Claire GY, wat de lichaamseigen hormonen nabootst. Het masker vermindert fijne lijntjes en rimpels en voorkomt dat de huid dof en hangend wordt. Het zorgt bovendien voor een gezonde gloed.

Ook visagisten en andere beautyexperts zijn razend enthousiast over het nieuwe 'wondermiddel'. "Ik heb zoveel gezichtsmaskers geprobeerd en heel vaak beloven ze veel en doen ze weinig. Maar het Perfect Mask is revolutionair: in slechts 10 minuten ziet en voelt je huid er veel beter uit dan wanneer je een dure gezichtsbehandeling van een uur ondergaat. Je huid gaat er helemaal van stralen en hydratateert perfect. Ideaal om tijdens de komende feestperiode stralend voor de dag te komen", aldus experte Christine Benson.

Een pakketje van zes maskers kost gemiddeld 90 euro en is voorlopig enkel verkrijgbaar in Amerika en Groot-Brittannië.

NIET TE MISSEN