Rituals opent winkel in Lier

Zes maanden na Mechelen heeft de stad Lier zijn eigen Rituals. U vindt de winkel op de hoek van de Antwerpsestraat met de Kruisbogenhofstraat.

cvanrompaey_fr

"Rituals is het eerste merk ter wereld dat home- en body-cosmetics combineert", luidt de slogan. Inspirerende producten dus voor de verzorging van je lichaam én je huis, waarbij alledaagse routines weer in betekenisvolle rituelen veranderen. Concreet gaat het om onder meer verzorgende body- en gezichtscrèmes tot pure thee, badjassen, geurkaarsen, edelstenen en make-up.

Slow shopping

"De nieuwe winkel in Lier is ingericht volgens het 'slow shopping concept'. Dat betekent prettige muziek, fijne geuren en vriendelijk personeel, zodat je je meteen op je gemak voelt. Natuurlijk hebben we ook een testereiland en is er alle tijd voor make-upadvies, een handmassage of ene kopje thee", vertelt shopmanager Margot Callaerts.

Feestelijke opening

Rituals Lier opende vorige week al, maar de feestelijke opening vindt pas morgen zaterdag plaats. Er is een dj, gratis visagie en allerlei openingsaanbiedingen. De winkel is van maandag tot zaterdag van 10 tot 18u open. Rituals telt wereldwijd 75 winkels en meer dan honderd shop-in-shops.

Dankzij het artikel in Gazet van Antwerpen kan u een van de tien cadeuasets ter waarde van 32 euro winnen.

www.rituals.com

Chris VAN ROMPAEYMeer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio