Jos Vaessen: "Breuk met Bolat niet te lijmen"

De bruggen tussen Racing Genk en Sinan Bolat lijken onherstelbaar beschadigd. Een week geleden ondernam Jos Vaessen nog een ultieme poging om de breuk tussen de derde doelman en de club te lijmen.

ssimons

“Maar ik ben daar niet in geslaagd”, bekent de voorzitter van de raad van beheer. “Ik kan Sinan niet op andere gedachten brengen. Er is iets gebeurd tussen hem en een medewerker van ons (lees Willy Reynders, nvdr) en blijkbaar kan hij zich daar niet overheen zetten. Heel jammer. Wij hebben die jongen opgeleid, hijzelf heeft ook veel inspanningen geleverd om een uitstekende keeper te worden. Maar uiteindelijk gaan wij daar de vruchten niet van plukken.”

Het heeft er dus alle schijn van dat Bolat zijn laatste weken of maanden in de Cristal Arena slijt.

Bailly

Intussen doet ook Logan Bailly van zich spreken. Mönchengladbach wil hem wat graag binnenhalen. “Maar ik denk niet dat het zo ver komt”, aldus nog Vaessen. “Wij beseffen wat we in huis hebben. Bailly is een geweldige keeper en wij zitten als club in een situatie dat wij onze eigen spelers ook heel goed kunnen betalen. Ik maak me dus sterk dat we hem financieel kunnen tegemoet komen.”

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

RCo

Meer voetbalnieuws