Jelle kookt niet meer in d’Hoogeschool

Jelle Temmerman, die in juni met zijn moeder Micheline ‘Mijn Restaurant!’ op vtm won, zal niet langer elke dag in de keuken van zijn Leuvense restaurant d’Hoogeschool staan.

ssimons

“We hebben een extra keukenhulp aangeworven om mijn dagelijks werk daar over te nemen”, zegt de Leuvenaar. “Ik heb het veel te druk met andere zaken: onder meer de administratie en we zijn ook volop bezig met het inrichten van de eerste verdieping boven het restaurant als eetruimte. Mijn vriendin Yfke neemt een deel van dat werk voor haar rekening maar zelfs met twee hebben we onze handen daar meer dan vol mee.”

Stress

Een kleine maand geleden besloot Jelles moeder Micheline zich terug te trekken uit het restaurant omdat de stress van het restaurant houden haar te veel werd.

Dat Jelle niet meer zelf dagelijks in de keuken staat, daar mag de klant niets van merken. “Ik stel nog altijd zelf de menu samen en ik hou de schotels die uit de keuken komen uiteraard in de gaten.”

Druk

De laatste weken doken er ook steeds meer berichten op over dalende bezoekersaantallen bij alle ex-deelnemers van ‘Mijn Restaurant!’. “Dat lijkt me ook logisch nu het effect van het programma afneemt”, aldus Jelle. “Maar we mogen niet klagen, we zitten misschien niet meer alle dagen vol, we blijven het druk hebben.”

Foto Vmma

Nu in het nieuws