Razende ouders op de vuist met Kerstman en elfjes

In het themapark Lapland New Forest, in het Britse Dorset, zijn enkele boze ouders slaags geraakt met de Kerstman en zijn helpende elfjes.

ssimons

Het winterthemapark, gelegen in modderige velden, mist op z'n zachtst gezegd een beetje kerstsfeer. De reclame-affiches beloven een "tunnel van licht", die echter niet meer dan een rij bomen met wat lampjes in blijkt te zijn. De honden die de slee van de Kerstman moeten trekken, zien er "miserabel" uit. De toegangsprijs tot het park bedraagt bovendien maar liefst 25 pond (circa 30 euro).

Vier uur aanschuiven

Enkele bezoekers raakten helemaal door het dolle toen bleek dat ze nog eens 10 pond (12 euro) extra moesten betalen om - na vier uur aanschuiven - hun kinderen op de foto te krijgen met de Kerstman. Toen ze bovendien zagen dat de Kerstman stond te roken, kwam het tot een gevecht.

Bedrog

Eén werknemer, die aan de ingang moest postvatten, vond dat het zijn taak was om de bezoekers te waarschuwen voor wat hen te wachten stond. "Ik vertelde hen dat ze hun geld niet moesten verkwisten aan dit bedrog."

Toen een boos gezin het park verliet, werd de man geslagen door de woedende vader.

Inmiddels hebben maar liefst 1.300 mensen al klacht ingediend tegen het attractiepark omdat ze zich bekocht voelen.

Foto Daily Mail

Nu in het nieuws