Ongevallen in Antwerpen zorgen voor verkeerschaos

In de Kennedytunnel is dinsdagmiddag omstreeks 13.45 uur een kettingbotsing met vijf vrachtwagens gebeurd. Het ongeval gebeurde in de richting van Nederland. Er viel een lichtgewonde en er staat een lange file. Enkel de linkerrijstrook is nog berijdbaar.

pirombouts

Voor alle actuele verkeersinformatie: fileclub.gva.be

Tijdens het inrijden van de Kennedytunnel voerde de bestuurder van een vrachtwagen een remmanoeuvre uit. Een Nederlandse, een Duitse en twee Belgische vrachtwagens konden hun voorligger niet ontwijken.

De bestuurder van het eerste voertuig werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis. De vijf voertuigen moeten getakeld worden. Twee van de drie rijstroken zijn versperd. Enkel de linkerrijstrook is nog berijdbaar.

Ongeval op E19 Meer

Ook op de E19 ter hoogte van Meer gebeurde dinsdagmiddag een ongeval. Twee vrachtwagens kwamen met elkaar in botsing op de rijbaan in de richting van Nederland. Het verkeer moet daardoor over de pechstrook.

Ongeval op E19 Wilrijk

Eveneens op de E19 in Wilrijk gebeurde een ongeval. Het verkeer moet over twee rijstroken en er heeft zich intussen een file gevormd vanuit Kontich.

Nu in het nieuws