Kleindochter Eddy Wally verslaafd aan drugs

Vanessa (24), de kleindochter van Eddy Wally, is al drie jaar zwaar verslaafd aan drugs. Ze probeert nu op eigen houtje en met de steun van haar familie en nieuwe vriend af te kicken. Dat meldt een persoonlijke vriend van de familie aan Dag Allemaal.

mgeysmans

De kleindochter van de charmezanger zou door een fout vriendje aan de drugs verslaafd zijn geraakt. "Vanessa begon zoals de meeste verslaafden eerst met cannabis. Jointjes dus. Maar vervolgens experimenteerde ze met zware, zeer gevaarlijke drugs. Het ging heel snel van kwaad naar erger. Vanessa verwaarloosde zichzelf en haar werk. Wat haar even later haar job als poetsvrouw kostte", aldus een vriend van de familie.

Stelen

Om, als werkloze, aan het nodige geld te komen voor haar drugs stal Vanessa af en toe geld of sierraden van haar familie. Zo ontvreemde ze de bankkaart van haar grootouders en haalde stiekem 650 euro af. "Toen oma Mariëtte in het ziekenhuis lag, werd een van haar gouden ringen, een familie-erfstuk, van haar nachtkastje gestolen. Bewijzen zijn er niet, maar mogelijk was het haar ex-vriend die de dure ring had gestolen om hem te verkopen voor drugs", voegt de anonieme vriend toe.

Politie

Toen Marina even later het druggebruik van haar dochter ontdekte, zag ze geen andere keus als de politie erbij te roepen. "Vanessa voelde zich bedrogen door haar moeder. Maar ze bekende alles. Niet alleen het zware drugsmisbruik, maar ook het feit dat ze geld had gestolen van Eddy en Mariëtte. Ze was woedend dat haar geheim ontdekt was, maar het betekende wel het begin van de ommekeer."

Eddy Wally zelf zou er kapot van zijn dat zijn lievelingskleindochter zoiets moet doormaken. "Eddy heeft enorm afgezien, maar is nu heel blij dat het de goede richting uitgaat met Vanessa. Hij en zijn familie durven stilaan terug gelukkig te zijn", besluit de anonieme bron.

NIET TE MISSEN