Geen doelpunten in KV Mechelen-Standard

Landskampioen Standard heeft de kans laten liggen om in het klassement opnieuw over Anderlecht naar de tweede plaats te wippen. Het raakte bij KV Mechelen niet verder dan een scoreloos gelijkspel. Standardverdediger Mohamed Sarr werd vlak voor het einde nog met rood bestraft na een tackle met de twee benen vooruit.

kscherpenberg

Het duel was behoorlijk felbeladen. De supporters van Malinwa en Standard zorgden voor een uitstekende sfeer. Ze werden echter niet beloond met vele kansen. Buiten de agressieve duels was er in de eerste helft slechts één kans op te tekenen.

De tweede helft leek een kopie te gaan worden van de eerste tot er plotseling meer doelgevaar kwam. Bij de thuisploeg waren Björn Vleminckx en Koen Persoons er even erg dicht bij. Bij Standard had Igor De Camargo de beste kans.

Donkerrode Sarr

De hele wedstrijd werd al miskleurd door een hele reeks aan vlijmscherpe tackles tot Mohamed Sarr er op het einde nog een schep bovenop deed. Hij ging een KVM-speler tegemoet met de twee benen vooruit.

In de slotseconde werd Koen Persoons nog bijna de held van de avond, maar hij miste van dichtbij.

Derde

In het klassement zijn de Luikenaars nu derde met 28 punten. Dat zijn er even veel als Club Brugge, dat zondagavond nog speelt, een één minder dan leider Anderlecht.

KV Mechelen deelt samen met Tubeke en Bergen de veertiende plaats. Het trio heeft elk elf punten.

Scheidsrechter

: Paul Allaerts

KV Mechelen

: Renard, Grondin, Van Hoevelen, Ivens, Chen, Persoons, Asare, Biset, Dunkovic, Mununga, Vleminckx.

Standard

: Espinoza, Marcos, Sarr, Onyewu, Dante, Goreux, Witsel, Nicaise, Mbokani, De Camargo, Jovanovic.

Vervangingen

: 73' Goreux door Mulemo, 90' Dunkovic door Gorius, 93' Grondin door Van Goethem.

Doelpunten

: geen.

Gele kaarten

: Marcos, Onyewu, Nicaise, Mununga, Jovanovic

MEER OVER KV Mechelen

Meer voetbalnieuws