Vrouwen geloven nog steeds in ware romantiek

Vrouwen geloven nog steeds in ware romantiek

Mama

Vrouwen geloven nog steeds in ware romantiek

Print
Vrouwen zijn nog steeds de romantische zielen van weleer. Ze houden van gezellig hand in hand lopen, een lieve massage, of een onverwacht geschenk. Ze knappen echter af als hun partner enkel dure, prestigieuze dingen voor hen koopt. Dat blijkt uit een enquête van Maître Chocolatier Lindt.

Kleine attenties primeren bij 78% van de vrouwen op grote, dure cadeaus. Eén op de tien vrouwen wordt zelfs achterdochtig wanneer hun man met chique geschenken naar huis komt. Een badje laten vollopen, een babysit regelen om samen eens op stap te gaan, of haar favoriete chocolade, bloemen of wijn vervullen vele vrouwenharten van vreugde.

Zeven op de tien vrouwen omschrijft haar partner als een 'nieuwe man', en de helft vindt dat ze vaak tijd voor elkaar maken. Uit het onderzoek blijkt bovendien dat vrouwen aardig hun mannetje staan, zo vinden bijna alle ondervraagde vrouwen gelijkheid in de relatie enorm belangrijk.

"Hopelijk laten de resultaten van deze studie toe moderne gewoontes op vlak van romantiek te ontsluieren en nemen ze de druk weg bij koppels om een relatie levend te houden met dure geschenken", besluit Geert Joris, Manager van Lindt Benelux.

NIET TE MISSEN