NOFX vervroegt Groezrock

Print
Meerhout - De organisatoren van het Meerhoutse punkrockfestival Groezrock hebben de Amerikaanse topband NOFX gestrikt voor de editie van 2009. Het festival vindt door het afstemmen op de agenda van de band twee weken vroeger plaats dan gepland.

De festivalzomer kent volgend jaar een vroege start. Reden hiervoor is het vervroegen van Groezrock. Het punkfestival vindt in 2009 plaats op 17 en 18 april in plaats van tijdens het eerste weekend van mei, zoals gepland. De affiche bevat al een achttal namen met de Amerikaanse punkrockband NOFX als uitschieter.

“Wij schuiven mee op met het Britse festival Give It a Name. Groepen uit Amerika, Canada of Australië kunnen beter twee festivals koppelen. Zo kan een groep op vrijdag op Groezrock staan en op zaterdag in Engeland. Organisaties kunnen zo de kosten van vliegtickets drukken door ze te spreiden. NOFX wou op Groezrock spelen, maar de vooropgestelde periode kwam niet in aanmerking met hun programmatie. En dan komen agenda’s op tafel”, reageert organisator Jos Tordoor.

Groezrock telde dit jaar 25.000 bezoekers.
Meer info: www.groezrock.be

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio