Ruisbroek viert 180 jaar jaarmarkt

Print
Puurs - De jaarmarkt van Ruisbroek (Puurs) bestaat 180 jaar. Het jaarmarktcomité vond daarom dat het dit jaar wat meer mocht zijn.

De festiviteiten starten vandaag, vrijdag al. In het voetballokaal van K. Puurs Excelsior R.S.K. komt Sinterklaas de mooiste tekeningen belonen. De lokale Chiro houdt vanaf 10u in een tent op de Kleine Lei een X-Perience fuif met Sven Ornelis. En Café d’Oude Post houdt vanaf 21u een wielrennersfuif voor alle streekrenners in aanwezigheid van wielerprof Francis De Greef.

De echte jaarmarkt gaat zaterdag vanaf 10u van start met de dieren- en veeprijskamp en met een optocht door muziekkapel Chironoot. De Achterhoefweg, Kerkstraat, Nieuwstraat, Donkstraat en Ruisbroek-Dorp zijn al vanaf zes uur ’s ochtends autovrij.

De traditionele Kaballenworp vindt om 13u plaats aan Ruisbroek-Dorp 66 en naast de vele standwerkers kan je in de parochiezaal Sint-Jozef naar oude ambachten gaan kijken. De Nieuwe Ark houdt een hobbytentoonstelling. Ook op zondag zijn er nog heel wat tentoonstellingen. Zo zet galerie De Bres de deuren open.

Meer info: www.jaarmarktruisbroek.be
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio