Spel 2008 dit weekend trekpleister in Broechem

Print
Ranst - Aankomend weekend wordt voor de negende keer op rij het gezelschapsspel in de schijnwerper geplaatst. Honderden bord-, kaart- en dobbelspellen staan in Den Boomgaard in Broechem klaar om uitgetest te worden door de vele bezoekers. Zowel voor kinderen als voor volwassenen is pret verzekerd.

Spel 2008 biedt aan ieder de kans om de vele spellen naar hartenlust uit te proberen. Demonstraties bijwonen, een spel spelen in reuzengroot formaat, meedoen aan de tombola of aan één van de toernooien, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Spelcoaches ter plaatse leggen de spelregels uit, geven tips, … . Om een spel aan te kopen, kan men bij de stand van speciaalzaak Adriaensen langsgaan en de cafetaria voorziet in de nodige spijs en drank.

Spel 2008 gaat door op zaterdag 29 november, van 10 tot 19u. Zondag 30 november staan de deuren open van 10u tot 17u30. De kostprijs van het evenement bedraagt 1,5 euro/persoon/dag. Een gunstig gezinstarief van 4 euro is voorzien. De allerkleinsten (- 3 jaar) vertoeven gratis in het spellandschap. Vereniging KWB Eensgezind, FORUM-Federatie en Adriaensen zijn de initiatiefnemers.

Auteur: Karen Wouters

Dit artikel werd geschreven door een burger en kadert in het project 'Burgerjournalistiek'. Wil je ook graag artikeltjes schrijven? Lees dan het artikel over dit project.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio