Aristo Music uit Lummen krijgt 2,6 miljoen vers kapitaal

Aristo Music uit Lummen krijgt 2,6 miljoen vers kapitaal

Aristo Music uit Lummen krijgt 2,6 miljoen vers kapitaal

Print
Het muziektechnologiebedrijf Aristo Music uit Lummen krijgt 2,6 miljoen euro vers kapitaal. Het geld komt van KBC Arkiv, het Baekeland Fonds II, het Gemma Frisius Fonds II en de LRM.

"Met de kapitaalsverhoging van 2,6 miljoen euro zal Aristo Music haar commerciële activiteiten verder uitbreiden naar de Europese markt", zei CEO Benito Stans tegen De Standaard. "Om deze groei te ondersteunen, zal het nodig zijn extra mensen aan te trekken en de strategische samenwerking met zowel K.U.Leuven als Universiteit Gent te versterken. In het huidige businessplan is voorzien om op korte termijn ons team uit te breiden met 11 nieuwe medewerkers op een nieuwe locatie in Limburg."

Juiste muziek voor juiste sfeer

Aristo Music ontwikkelt technologie die de juiste muziek voor de juiste sfeer afspeelt in eerder welke situatie of omgeving. Zo ontwikkelde Aristo Music 'Tunify', een online muzieksysteem "dat de juiste muziek voor de juiste sfeer in jouw handelszaak of bedrijf helpt te kiezen".

"Met Tunify kan je kiezen voor professioneel geprogrammeerde playlists op basis van muziek-, ritme - & dansstijl, thema, sfeer, instrument, taal, enz., zelf playlists samenstellen of verzoeknummers spelen. Tunify geeft hierbij advies. De muziek speelt vanuit deze website op een gewone pc in je zaak, je moet geen extra software downloaden of kopen. De muziek wordt in een superieure kwaliteit gestreamd via het internet", klinkt het op de website www.tunify.com/mytunify/.

.

Nu in het nieuws