Hamme shopt met cadeaubonnen

Hamme - Vzw Ondernemend Hamme stelt op 1 december de cadeaubonnen van 5 en 10 euro voor. De bonnen blijven een jaar geldig. Zij kunnen bij alle Hamse winkels ingeruild worden, ook tijdens koopjesperiodes. Het is een nieuw initiatief dat moet bijdragen om Hamme een winkelvriendelijk imago te geven.

“Niemand hoeft zich nog zorgen te maken bij het aankopen van een gepast geschenk ”, zegt Luc Smet, voorzitter van Ondernemend Hamme. “De cadeaubon biedt de ideale oplossing. De gelukkige ontvanger kan in heel de gemeente terecht met de stijlvol verpakte bonnen om een geschenk te kopen voor een verjaardag, huwelijk, eindejaarsfeesten, Valentijn of zomaar als kleine attentie.”

Dagbladhandelaars

Het gaat volgens Smet om een gebruiksvriendelijke werkwijze zowel voor de handelaars als de eigenaars van bonnen. “De cadeaubons ter waarde van 5 en 10 euro zijn te koop bij een tiental dagbladhandelaars verspreid over Hamme, Moerzeke en Zogge en bij de dienst VVV-toerisme in het gemeentehuis Marktplein 1. Als klant kunnen zij de beveiligde bonnen gebruiken bij elke aankoop in alle handelszaken op het grondgebied Hamme.”

Inleveren

“De handelaars kunnen de cadeaubonnen tot zes maanden na vervaldatum inleveren tegen een ontvangstbewijs. Binnen de dertig dagen wordt het integrale bedrag op hun rekening gestort. Zo worden de cadeaubonnen een waardig betaalmiddel in alle Hamse winkels.”
Meer info: 052-25.70.20

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio