Fixit Wuustwezel schuwt favorietenrol

Wuustwezel - Na de 1-3 nederlaag tegen Kemzeke-Stekene richt Fixit Wuustwezel dit weekend de blik op de Vlaamse Beker waar het FH Nijlen ontvangt.

“Nochtans leverden we tegen de Waaslanders een sterke prestatie”, blikt coach Dirk Eestermans nog even terug. “Het was een treffen op hoog niveau waarin we tweemaal slechts met twee puntjes het onderspit delfden. De tegenstander eindigde vorig seizoen overigens tweede zodat ik niet te zwaar til aan dit verlies.”

“Zondag krijgen we eersteprovincialer Nijlen op bezoek voor de achtste finales van de Vlaamse Beker. Gezien het thuisvoordeel en omdat we een reeks hoger spelen, starten we op papier misschien als favoriet, maar zo zie ik dat niet. Zoveel niveauverschil is er volgens mij niet; de ploegen die promoveren spelen meestal meteen bovenaan het klassement mee."

"Ik ken Nijlen niet, weet wel dat zij in de vorige ronde Hemelveerdegem uit eerste divisie uitschakelden, en ben dus blij dat we elke set slechts twee punten moeten ophalen. Ik zal de spelers die de laatste weken iets minder aan bod kwamen, de nodige speelkansen gunnen.”

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio